Hjem Målret din jobsøgning

Målret din jobsøgning

Når du skal i gang med at søge dine udvalgte jobannoncer, er det vigtigt at både ansøgning og CV laves så målrettet som overhovedet muligt.

På den måde forøger du dine chancer for at komme i betragtning til stillingen blandt de mange ansøgere. Du viser også over for arbejdsgiveren at du har valgt at fremhæve netop de faglige kompetencer, der bliver efterspurgt i stillingsoplaget, så der sker et bedre match mellem dig og virksomheden.

Her på siden kan du finde gode og brugbar tips til hvordan du kan tage kontakt til virksomheden på forhånd og få skrevet et målrettet CV og ansøgning. Klik ind på vores artikler og bliv klogere på alt det der er godt at vide inden for jobsøgning.

Ansøgningen

Med kun en side at gøre godt med, er det vigtig at vide lige præcis hvad der skal klemmes ind i ansøgningen, der skal få dig med videre i jobsøgningsprocessen.

Vi hjælper dig med at opbygge den gode ansøgning, så du kan undgå de typiske blindgyder på vejen.

CV’et

Når det rigtige CV skal skrives, kan det somme tider være svært at finde hoved og hale i hvad der helt præcist skal inddrages fra kompetencerygsækken.

Hvordan du finder den rette formular til et godt og spændende CV kan du læse mere om her.

Virksomhedskontakt

Når der i jobannoncen bliver opgivet kontaktinformationer på medarbejderen, der tager imod spørgsmål til stillingen, er det en rigtig god idé at gøre brug af denne mulighed.

På den måde får du chancen for at gøre virksomheden særlig opmærksom på netop din profil, så du kan skille dig ud blandt den store mængde af ansøgere du konkurrerer imod.

Her kan du finde tips til hvordan du tager kontakt til virksomheden.

Hjælp
Jobeffekt ChatBot dansk logo engelsk logo close
Jobson
Hej, jeg hedder Jobson.
Jeg er Jobeffekt’s ChatBot. Jeg kan hjælpe dig med at navigere på vores hjemmeside. Du kan finde hjælp til at skrive en ansøgning, udarbejde dit CV – og generelt få information om vores site. Klik på nedestående links og hvis du er i tvivl om noget, så skriv ”hjælp”.