Markedets mest effektive jobannoncer

Jobeffekt er virksomhedernes samarbejdspartner!

Hos Jobeffekt gør vi os umage for at gøre en forskel. Både for brugerne og for virksomhederne. Vi ved hvor tidskrævende det er at finde jeres næste kollega, og hvor udfordrende det også kan være at finde den rette kollega.

Gennem vores mange års erfaring, er vi bevidste om "hvad der skal til" for at være en værdig samarbejdspartner. Vi har derfor udviklet værktøjer, der effektiviserer virksomhedens rekruttering af nye medarbejdere.

Det er svært at finde nye medarbejdere indenfor alle brancher…

Det er ofte svært at finde nye medarbejdere til virksomhedernes ledige stillinger. Der er divergens mellem udbud og efterspørgsel indenfor næsten alle sektorer -  og samtidig er arbejdsløsheden historisk lav. Arbejdsmarkedet vil også i årene fremover være så overophedet, at manglen på kvalificeret arbejdskraft skaber flaskehalse. 

Der er således behov for, at man er mere offensiv i jobrekrutteringen. Tiden hvor man blot kunne opslå virksomhedens ledige stillinger på egen website og fx en jobportal er forbi.

Vi har derfor udarbejdet værktøjer som effektiviserer virksomhedernes  jobkampagner i forbindelse med rekruttering af nye medarbejdere.

Effektive jobannoncer -
vær synlig der hvor din målgruppe er online!

Mange af de egnede kandidater er ofte i arbejde og derfor tilbyder vi hos Jobeffekt produkter, der både rammer de aktivt søgende og de profiler der ikke besøger jobsites. Vi kommunikerer således både til dem der ikke er aktivt jobsøgende - fordi de er i job -samt dem der er jobsøgende. Ud fra omfattende data identificerer vi hvor og hvornår din målgruppe er på online medier - og så rammer vi dem med netop dit budskab.

Vi rammer - som de eneste - de ønskede kandidater på ALLE digitale platforme:

  • Online medier som fx berlingske.dk, jp.dk, jv.dk, eb.dk, bt.dk og boligsiden.dk
  • Sociale medier som fx Facebook, Instagram og LinkedIn
  • App’s som fx TV2Nyhederne, Wordfeud, Puzzels og mange, mange flere.

Massiv opmærksomhed

Vi er ofte på mere end 500 forskellige medier med vores kampagner. Bannere og posts med jeres ledige job, skaber både opmærksomhed om jeres virksomhed samt inspiration og motivation til at søge den ledige stilling.

Vi ved hvor man rammer de enkelte faggrupper

På baggrund af vores mange gennemførte jobkampagner ved vi fx, hvilke medier jurister og IT medarbejdere er på mange gange dagligt. Og så rammer vi dem med vores jobkampagner netop der.

Alt er indeholdt i prisen

Jobeffekt udarbejder alle annonceformater til sociale medier, online sites og App’s. Alt vi skal modtage er stillingsopslaget.

Afrapportering

Efter hver jobkampagne udarbejdes en udførlig rapport med oversigt over antal visninger pr. medie og antal kliks til stillingsopslag.

Resultater

Vi opnår rigtig gode resultater, relevante kandidater kommer
til samtale – og stillingen bliver besat.

Speciel virksomhedsside på vores portal:

Til vores faste samarbejdspartnere udvikler vi specielle sider om netop deres virksomhed, hvor stillingerne bliver præsenteret i et interessant og relevant univers. Dette skaber øget opmærksomhed hos de potentielle ansøgere – og derved opnås flere relevante ansøgninger.

Få flere ansøgninger fra både kvinder og mænd

Hos Jobeffekt kan du analysere dit stillingsopslag for køns kodede ord – og dermed øge chancen for flere ansøgninger fra både kvinder og mænd!

Teksten i dit stillingsopslag har stor indflydelse på, om både kvinder og mænd søger jeres ledige stilling. Som de første i Danmark har Jobeffekt udviklet IT værktøjet Gender-Code som analyserer jeres stillingsopslag og giver en umiddelba indikation af vægtningen af maskuline og feminine ord i jeres stillingsopslag.

Forskningsresultater viser evidens for, at mange kvinder ubevist undlader at ansøge stillinger, hvis formuleringerne i stillingsopslaget har en overvægt af maskuline ord. Med vores Gender-Code analyse har du således muligheden for at tilrette dit stillingsopslag, så både flere kvinde og mænd finder det relevant og interessant.

Hjælp til udarbejdelse af stillingsopslag

Vi kan tydeligt se, at antallet af ansøgninger stiger hvis man formulerer stillingsopslaget anderledes og mere utraditionelt. Vi hjælper – uden beregning – virksomheder med dette.

Priser

Se mere om vores priser her

Priser

Kontakt os her
hvis du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe netop din virksomhed med rekruttering

Kontakt
Hjælp
Jobeffekt ChatBot dansk logo engelsk logo close
Jobson
Hej, jeg hedder Jobson.
Jeg er Jobeffekt’s ChatBot. Jeg kan hjælpe dig med at navigere på vores hjemmeside. Du kan finde hjælp til at skrive en ansøgning, udarbejde dit CV – og generelt få information om vores site. Klik på nedestående links og hvis du er i tvivl om noget, så skriv ”hjælp”.