Velkommen til Jobeffekt!

Hos Jobeffekt gør vi os umage for at gøre en forskel. Både for brugerne og for virksomhederne. Vi ved hvor tidskrævende det er at finde din næste kollega og hvor udfordrende det kan være at finde den rette kollega.

Mange af de egnede kandidater er ofte i arbejde og derfor tilbyder vi hos Jobeffekt også primært produktpakker, der både rammer de aktivt søgende og de profiler der ikke besøger jobsites.

Vores unikke sammensætning af job- og kampagneplatform sikrer at du altid kan nå de bedst egnede kandidater. Du kan naturligvis også CV-søge, benytte Jobeffekts HR-værktøj og udnytte de mange muligheder du har for både at oprette, redigere og følge med i dine annoncer.

Velkommen til Jobeffekt - vi er glade for dit besøg.

Kampagner som rammer netop din målgruppe

Vi har gjort det enkelt at finde den rette kandidat til jeres ledige job. Med 3 effektive pakker får du både fat i de jobsøgende og dem der allerede er i job. Ud fra omfattende data identificerer vi hvor og hvornår din målgruppe er på online medier - og så rammer vi dem med netop dit budskab.

type icon

Job Social

3995 kr.
Kontakt os

  • 50.000 visninger på sociale medier (Facebook og Instagram)
  • LinkedIn kampagne til netværk med 35.000 medlemmer
  • Visning på jobeffekt.dk + jobnet.dk
type icon

Job Match

5295 kr.
Kontakt os

  • Visning på jobeffekt.dk + jobnet.dk
  • 50.000 visninger på tværs af Danmarks største medie-websites (Berlingske, BT, Ekstra Bladet etc.)
type icon

Job Match +

7495 kr.
Kontakt os

  • 50.000 visninger på relevante sociale medier (Facebook, Instagram, LinkedIn ect.)
  • Visning på jobeffekt.dk + jobnet.dk
  • 75.000 visninger på tværs af Danmarks største medie-websites (Berlingske, BT, Ekstra Bladet etc.)

Medienetværk

Jobeffekts medienetværk sikrer, at I med kun én jobbannerkampagne kan nå ud til målgruppen via både 100 af Danmarks største websites, de vigtigste sociale medier samt Apps i Google Play og Apple App Store såsom fx Wordfeud og Jigsaw Puzzles.

Hjælp
JobEffekt ChatBot close
Jobson
Hej, jeg hedder Jobson.
Jeg er Jobeffekt’s ChatBot. Jeg kan hjælpe dig med at navigere på vores hjemmeside. Du kan finde hjælp til at skrive en ansøgning, udarbejde dit CV – og generelt få information om vores site. Klik på nedestående links og hvis du er i tvivl om noget, så skriv ”hjælp”.