Jobeffekt er kommunernes samarbejdspartner!

Hos Jobeffekt gør vi os umage for at gøre en forskel. Både for brugerne og for kommunerne. Vi ved hvor tidskrævende det er at finde jeres næste kollega, og hvor udfordrende det kan være at finde den rette kollega.

Via vores mange års samarbejde med det kommunale system, er vi vidende om ”hvad der skal til” for at være en værdigfuld samarbejdspartner. Vi har derfor udarbejdet værktøjer som effektiviserer kommunernes rekruttering af nye medarbejdere.

Effektive jobkampagner

Jobeffekt tilbyder markedets mest effektive jobkampagner. Vi ”rammer” de ønskede kandidater på ALLE online platforme:

Online sites såsom berlingske.dk, jp.dk, jv.dk og fx boligsiden.dk

Sociale medier såsom Facebook, Instagram og fx LinkedIn

App’s såsom TV2Nyhederne, Wordfeud, Puzzels og mange, mange flere.

På denne vis skaber vi et omfattende kendskab til netop jeres ledige stilling - vi ”rammer” kandidaterne der hvor de er online. Det er vigtigt at understrege, at det ikke er os, der ”bestemmer” hvor jeres kampagne skal vises - det er vores algoritmer som udarbejder netop den mest optimale kampagne til jeres ledige stilling. Vores erfaring er, at netop denne fremgangsmåde er særdeles effektiv til at sikre et kvalificeret kandidatfelt.

Gratis udarbejdelse af online-bannere og post til sociale medier

Når du køber jobkampagner hos os udarbejder vi alle marketingaktiviteterne - jobbannere i alle formater, posts til social medier m.m. - gratis.

Kontakt Jobeffekt her hvis du vil tiltrække kandidater til Kommunen

Sparring om indhold i stillingsopslag

Vi ved, at mange af kommunens medarbejdere har travlt i dagligdagen. Og ofte er det kerneopgaven der er den vigtigste. Vi tilbyder derfor - uden ekstra beregning - at gennemgå jeres stillingsopslag og komme med eventuelle forbedringsforslag til ordlyd og indhold. For os er det vigtigt at understrege, at et godt og velskrevet stillingsopslag øger antallet af ansøgninger. Vi hjælper gene til!

Detaljerede kampagnerapporter

Efter hver enkelt jobkampagne modtager I en detaljeret rapport indeholdende information om kampagnens performance/resultater. Både med oversigt over antal visninger, delinger og kliks til stillingsopslaget - men også en omfattende oversigt over alle de medier hvor kandidaterne har set budskabet.

 

Special produkt: Skal din kommune tiltrække tilflyttere?

Jobeffekt har udarbejdet ”Tilflytter” produktet til de kommuner, der er udfordrede med at tiltrække de ønskede kandidater bl.a. på baggrund af geografi. Via specielt udarbejde kampagnesider får de potentielle ansøgere en helt anden oplevelse af mulighederne i netop jeres kommune.

Kontakt Jobeffekt her hvis du ønsker mere information om dette
Hjælp
JobEffekt ChatBot close
Jobson
Hej, jeg hedder Jobson.
Jeg er Jobeffekt’s ChatBot. Jeg kan hjælpe dig med at navigere på vores hjemmeside. Du kan finde hjælp til at skrive en ansøgning, udarbejde dit CV – og generelt få information om vores site. Klik på nedestående links og hvis du er i tvivl om noget, så skriv ”hjælp”.