Hjem Betingelser og privatlivspolitik

Betingelser og privatlivspolitik - Jobeffekt

For at få adgang til Jobeffekts services opretter du en brugerprofil og får adgang til dit personlige jobunivers hvor du kan lave CV, analysere stillingsopslag samt finde ledige jobs. Data og behandling af personoplysninger gøres sikkert og professionelt så du kan derfor have tillid til, at vi behandler dine oplysninger på en sikker og fortrolig måde.

 

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige er:

Jobeffekt ApS
Hummeltoftevej 49
2830 Virum
E-mail: dpo@jobeffekt.dk  
CVR: 40559671

Indsamlingen af oplysninger på Jobeffekt sker inden for rammerne af den gældende lovgivning.

 

Når du opretter en brugerprofil på Jobeffekt

Når du opretter en brugerprofil gemmer vi din e-mailadresse og de informationer du har indtastet som navn og adresse osv. På din personlig jobside kan du se job du har gemt, tilpasse din Jobagent og meget mere.

Formålet med registreringen er, at Jobeffekt kan tilbyde dig tjenester, der er så relevante for dig som muligt, og da din brugerprofil er udgangspunktet for alle dine tjenester hos os, er det en god idé at holde den opdateret.

Sletning af brugerprofil
Ønsker du at slette din profil send da mail til dpo@jobeffekt.dk . 

Sådan retter/sletter du din brugerprofil
Du kan til enhver tid slette dine oplysninger ved at logge ind på Jobeffekt ved hjælp af dit brugernavn og adgangskode. Derefter opbevarer vi kun de personoplysninger, som vi måtte være forpligtet til efter gældende lovgivning

Når du opretter et CV på Jobeffekt

Når du indtaster et CV i vores CV-database, vil CV'et og dine oplysninger blive registreret og opbevaret. Formålet med registreringen er, at virksomheder, der er interesseret i din arbejdskraft, vil kunne kontakte dig gennem Jobeffekts CV-database.

Hvis du ikke logger på din brugerprofil i 6 måneder, anses du som værende inaktiv, og dit CV vil blive taget offline. Dette gør vi for at sikre så aktuelle CV'er som muligt hos Jobeffekt. Inden dit CV udløber, sender vi dig en påmindelse, så du kan nå at opdatere dit CV eller forlænge løbetiden.

Hvis du ikke besvarer henvendelsen, vil du få en påmindelse igen efter 6 måneder. Såfremt du ikke reagerer på denne, vil dit CV automatisk blive slettet.

Dit CV vises som aktivt, medmindre du gør noget andet. Hvis du vil vise dit CV med alle dine data, kan du enten give alle virksomheder adgang til den personlige form eller kun give adgang til de virksomheder, du selv udvælger.

Personlige oplysninger, der potentielt kan identificere dig (e-mailadresse, navn, adresse, telefonnummer og foto) er således som udgangspunkt ikke synlige for virksomhederne.

Dit CV vises normalt på anonym form, som ikke indeholder dine private data som navn, adresse m.m. Din baggrund er anonymiseret. Men virksomhederne kan læse og søge i dine relevante, kvalifikationsmæssige oplysninger, så de kan afgøre, om du er interessant for dem. Derudover kan virksomheder også tilkøbe sig adgang til dine personlige oplysninger såsom e-mail, navn, adresse, telefonnummer og foto

Hvis du vil være anonym, skal du derfor være opmærksom på, at du ikke skriver oplysninger, der kan identificere dig. Overfor Jobeffekt vil du dog aldrig være anonym.

 

Når en virksomhed vil i kontakt med et anonymt CV

Hvis virksomheden ønsker at komme i kontakt med dig via dit anonyme CV, vil du ikke få en meddelelse herom via Jobeffekt.

Sådan retter/sletter du dit CV

Du kan til enhver tid rette eller slette dit CV ved at logge ind på din side ved hjælp af dit brugernavn og adgangskode.

Ulovligheder i et CV

Vi forbeholder os retten til at ændre i dine indtastede oplysninger i tilfælde af, vi bliver opmærksomme på, at dit CV indeholder ulovlige eller ukorrekte oplysninger. Dette vil dog ikke forekomme normalt, og vi vil meddele dig sådanne ændringer.

Når du ansøger et job via Jobeffekts online ansøgningssystem

Sådan behandler vi dine data fra ansøgningen

Når du ansøger online, indsamler Jobeffekt de personoplysninger, som du har indtastet i ansøgningsformularen, samt de dokumenter du har vedhæftet. Vi gemmer også historik over, hvilke job du har søgt.

Formålet med at indsamle personoplysninger er for, at Jobeffekt kan behandle, vurdere og kontakte dig, hvis du er kvalificeret til nuværende eller kommende ledige stillinger.  

Sådan sletter vi

De dokumenter, du har uploadet i vores system til online ansøgninger, såsom CV, ansøgning, anbefaling m.v., slettes max 1 måned efter afslutning af rekrutteringsprocessen.De dokumenter, du har uploadet i vores system til online ansøgninger, såsom CV, ansøgning, anbefaling m.v., slettes max 1 måned efter afslutning af rekrutteringsprocessen.


Når du opretter en eller flere Jobagenter

Når du vælger at oprette en eller flere Jobagenter, accepterer du, at Jobeffekt som dataansvarlig behandler dine personoplysninger som e-mailadresse og valgte præferencer, da vi ellers ikke kan sende dig jobannoncer direkte i indbakken.
Du kan til enhver tid slette en Jobagent.


Generelt om personoplysninger

Hvilke personoplysninger behandler Jobeffekt?


Jobeffekt indsamler kun de oplysninger, der er nødvendige for den/de tjenester, du vælger at bruge. Vi indsamler følgende almindelige personoplysninger: e-mailadresse, navn samt - hvis du har oplyst det - adresse, telefon, fødselsdato og køn.

Derudover behandler vi: login-oplysninger til din brugerprofil, oplysninger om, hvilke jobannoncer du bliver vist, cookies, IP-adresse mv.


Følsomme og fortrolige oplysninger

Du må ikke indtaste eller uploade følsomme personoplysninger, som eksempelvis vedrører religion, race, politiske forhold, fagforeningsforhold, seksuel orientering eller helbredsoplysninger på Jobeffekt. Den slags oplysninger har vi nemlig ikke lov til at registrere, og hvis vi bliver bekendt med at de findes, så vil vi fjerne dem.


Har du hemmelig adresse eller hemmeligt telefonnummer må du ikke indtastes eller uploade disse fortrolige oplysninger.


Hvor gemmes dine oplysninger?

Når Jobeffekt er dataansvarlig for dine personoplysninger, gemmes oplysningerne i Jobeffekts systemer, som udbydes af Jobeffekt ApS, Hummeltoftevej 49, 2830 Virum. Nuværende website leveres via servere placeret i Digital Ocean og overgår til Microsoft Azure’s datacentre i Europa senest i 2021.


Når andre virksomheder er selvstændigt dataansvarlige for dine personoplysninger, fx ved virksomhedens brug af CV-database eller online ansøgninger, opbevares personoplysningerne i overensstemmelse med den enkelte virksomheds persondatapolitik.


Videregivelse af oplysninger

Jobeffekt videregiver i visse tilfælde de personoplysninger, som vi behandler om dig. Dine personoplysninger kan blive videregivet til: (i) virksomheder, som benytter vores tjenester; herunder CV-database, online ansøgninger til rekruttering, eller (ii) leverandører, vi samarbejder med for at støtte vores virksomhed (fx leverandører af tjenester, teknisk support, leverancetjenester og finansielle institutioner), eller (iii) i forbindelse med salg, opgaver eller anden overførsel af indholdet på hjemmesiden, eller (iv) hvis det er påkrævet ifølge en domstolsafgørelse eller gældende lovgivning.


Videregivelsen vil ske i det omfang og til dem, det er nødvendigt for at kunne udføre den tjeneste, som du anmoder om, og i forbindelse med brug af vores produkter eller lignende services, som kræver, at vi bruger dine oplysninger.
Du er ved dit samtykke til videregivelse opmærksom på at vi ved videregivelse af dine personoplysninger ikke er dataansvarlig for behandlingen hos de virksomheder der benytter vores tjenester, idet disse bliver dataansvarlige.
Videregivelse vil endvidere ske i forbindelse med udvikling af hjemmeside til IT-udviklere som er omfattet af databehandleraftale.


Dine rettigheder

Når vi behandler dine oplysninger, har du en række rettigheder. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os på dpo@jobeffekt.dk.

  • Du har ret til at se (få indsigt i) de oplysninger, som vi behandler om dig. 
  • Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet. 
  • Du har ret til at få slettet oplysninger om dig. Er der lovkrav som forpligter os til at bevare oplysningerne i et vist tidsrum, kan sletning først ske efter udløb af denne periode. 
  • Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset og til at modsætte dig behandlingen. 
  • Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger til en anden dataansvarlig. 


Har du har spørgsmål til dine rettigheder, herunder til udøvelsen af disse eller til denne privatlivspolitik, så kontakt venligst Jobeffekt på kontakt@jobeffekt.dk.

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk. 


Du kan altid se og rette dine oplysninger ved at logge ind på Jobeffekt.dk ved hjælp af dit brugernavn og adgangskode og vælge de relevante menupunkter. Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte Jobeffekt via dpo@jobeffekt.dk . 


Sletning af dine oplysninger samt slettefrister

Generelt om sletning

Du kan til enhver tid slette dine oplysninger ved at sende mail DPO tj@Jobeffekt.dk. Vi behandler dine personoplysninger i vores system, så længe vi har et konkret, sagligt formål med dette, og dine oplysninger ligger i vores system, til du selv sletter dem, eller til slettefrister definerer, at oplysningerne slettes.


Hvis du ønsker, at vi sletter alle de registrerede oplysninger om dig, bedes du kontakte os skriftligt på dpo@jobeffekt.dk 


Slettefrist ved sletning af brugerprofil

Når du selv ønsker at slette din brugerprofil, vil din brugerprofil blive markeret til sletning i 3 måneder. Derefter slettes den endeligt. Årsagen til dette er for at minimere risikoen for fejlregistrerede sletninger.


Slettefrist ved Jobagent(er)

Når du selv ønsker at slette en Jobeffekt Jobagent, vil dine ønskede sletninger blive markeret til sletning i 3 måneder. Derefter slettes de endeligt. Årsagen til dette er for at minimere risikoen for fejlregistrerede sletninger.


Statistik

Der indsamles anonymiserede data om din brug af Jobeffekts tjenester. Dette sker udelukkende til statistiske formål og for at forbedre vores service. Disse anonymiserede data kan ikke henføres til dig.


Cookies

Når du besøger vores hjemmeside, kan vi og tredjeparter sætte cookies på dit terminaludstyr. Brug af cookies kan medføre behandling af dine personoplysninger. Læs mere i vores cookiepolitik.


Datasikkerhed

Vi anvender forskellige metoder, såsom kryptering (SSL) og firewalls der medvirker til at beskytte dine personlige oplysningers nøjagtighed og sikkerhed samt til at forhindre ikke-autoriseret adgang eller forkert brug af tredjepart.


Ansvarsfraskrivelse

Vi forbeholder os ret til at fjerne dine oplysninger i tilfælde af misbrug eller brug til uvedkommende og/eller kriminelle formål.


Kontakt og hjælp

Har du spørgsmål til vores tjenester eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os. Skriv til kontakt@jobeffekt.dk eller kontakt os på telefon 7190 1248.