baggrund

Hvem er vi?

Jobeffekt er en jobportal som både hjælper jobsøgende i job og hjælper virksomheder og kommuner med at finde de rette kandidater.

Husk altid at den bedste kandidat uanset alder, køn og etnicitet skal have jobbet!

 

om os profil pic

Bestyrelsesformand

Henrik har arbejdet med start-ups siden slutningen af 1990’erne og har derigennem opnået stor erfaring med virksomhedsdrift, skalering og eksekvering af vækstplaner.

Henrik er partner i Jobeffekt og er udover sin post som bestyrelsesformand, også fungerende CFO.

Henrik Stig Nielsen

CBS

hsn@jobeffekt.dk
om os profil pic

Bestyrelsesmedlem

Dennis er uddannet Cand.psych.aut, og er erhvervspsykolog. Dennis har flere års erfaring med arbejdet inden for organisationspsykologi, hvor han både arbejder med leder og medarbejderudvikling. Dennis er partner i Jobeffekt. 

Dennis Madsen

M.Sc Psychology – Aalborg Universitet

dma@jobeffekt.dk 
om os profil pic

CEO

Tristian har i mange år arbejdet med kommunikation, kunstig intelligens og strategi. Tristian er partner i Jobeffekt.

Tristian Sommer

Cand. Merc – i kommunikation og strategi CBS

ts@jobeffekt.dk
om os profil pic

 HR ansvarlig

Lotte arbejder med HR og CSR i Jobeffekt og har bl.a. mange års erfaring i at rådgive borgere omkring jobmuligheder. Lotte er partner i Jobeffekt.

Lotte Svendsen

Socialrådgiver

info@jobeffekt.dk

Det tror vi på

Værdier

Vi tror på, at en god arbejdsplads er kendetegnet ved værdier såsom diversitet, åbenhed, venlighed og omsorg for hinanden. Derfor er vores mantra at ”den bedste kandidat skal have jobbet – uanset køn, alder og etnicitet”.

På bagrund af dette er vi fx stolte over, at de mange praktikanter vi har haft i forløb de sidste par år, alle har fået spændende og udviklende jobs efterfølgende.

CSR Politik

Jobeffekt arbejder med en klar CSR politik – både indenfor vores daglige forretningsgange og i forhold til FN’s Verdensmål. Vi tror på, at CSR politikker både gør os til en bedre arbejdsplads og bidrager til, at gøre en lille forskel. Se mere her

Effektive jobkampagner

Vi udarbejder markedets mest effektive jobkampagner - som skaber stort kendskab i målgruppen til vores kunders ledige stillinger. Via omfattende data rammer vi de kandidater, som passer til jobbet. Vi er overbeviste om, at den rette kandidat både kan være jobsøgende og også allerede være i job i dag. Vi finder det rette match. Se mere her

Kønsneutrale stillingsopslag

Organisationer der arbejder proaktiv med diversitet opnår bedre resultater, viser forskningen b.la. fra USA. Og i virksomhedernes rekruttering er der ofte megen ubevidst bias – fx i forhold til køn.
Forskningen viser således, at kvinde og mænd ubevidst opfatter (afkoder) ord forskelligt og dette har betydning for hvem, der søger de ledige stillinger.
Vi har derfor udarbejdet vores ”Gender-Decoder” IT værktøj, som hjælper med at skabe indsigt i ordlyden i stillingsopslag. Se mere her

Hjælp
Jobeffekt ChatBot dansk logo engelsk logo close
Jobson
Hej, jeg hedder Jobson.
Jeg er Jobeffekt’s ChatBot. Jeg kan hjælpe dig med at navigere på vores hjemmeside. Du kan finde hjælp til at skrive en ansøgning, udarbejde dit CV – og generelt få information om vores site. Klik på nedestående links og hvis du er i tvivl om noget, så skriv ”hjælp”.