Hvem er vi

Jobeffekt er en jobportal som både hjælper jobsøgende i job og hjælper virksomheder med at finde de rette kandidater.

Via omfattende data finder vi netop de kandidater, som passer til jobbet. Vi er overbeviste om, at den rette kandidat både kan være jobsøgende og også allerede være i job i dag. Vi finder det rette match!

Vi har markedets mest omfattende og effektive jobkampagner – for i disse tider er det nødvendigt at være offensiv i rekrutteringen.

Jobeffekt arbejder med en klar CSR politik – både indenfor vores daglige forretningsgange og i forhold til FN’s Verdensmål. Vi tror på, at CSR politikker både gør os til en bedre arbejdsplads og bidrager til, at gøre en lille forskel.

Vores mantra er: Den bedste kandidat skal have jobbet – uanset køn, alder og etnicitet

Ledelsen i Jobeffekt

Torben Jensen

Cand. Merc. i organisation og strategi fra Aalborg Universitet

Torben har i godt 10 år arbejdet indenfor beskæftigelsesområdet og har derigennem opnået stor viden og erfaring med området. Denne viden er blevet omsat til opstart af virksomheder som dagligt hjælper mennesker i job.  Torben er partner i Jobeffekt

Bestyrelsesformand
linkedin

Dennis Madsen

M.Sc Psychology – Aalborg Universitet

Dennis er uddannet Cand.psych.aut, og er erhvervspsykolog. Dennis har flere års erfaring med arbejdet inden for organisationspsykologi, hvor han både arbejder med leder og medarbejderudvikling. Dennis er partner i Jobeffekt. 

Bestyrelsesmedlem
linkedin

Tristian Sommer

Cand. Merc – i kommunikation og strategi CBS

Tristian har i mange år arbejdet med kommunikation, kunstig intelligens og strategi. Tristian er partner i Jobeffekt.

CEO
linkedin

Lotte Svendsen

Socialrådgiver

Lotte arbejder med HR og CSR i Jobeffekt og har bl.a. mange års erfaring i at rådgive borgere omkring jobmuligheder. Lotte er partner i Jobeffekt.

 HR ansvarlig
linkedin
Hjælp
JobEffekt ChatBot close
Jobson
Hej, jeg hedder Jobson.
Jeg er Jobeffekt’s ChatBot. Jeg kan hjælpe dig med at navigere på vores hjemmeside. Du kan finde hjælp til at skrive en ansøgning, udarbejde dit CV – og generelt få information om vores site. Klik på nedestående links og hvis du er i tvivl om noget, så skriv ”hjælp”.