Jobkampagner Udlande

Få medarbejdere til fx ældreplejen fra Europæiske lande

Manglen på medarbejdere inden for det offentlige er en stor udfordring i disse tider. Man bliver nødt til ”at se mod nye løsninger” – for ofte er det ganske svært at rekruttere til denne sektor, ved at gøre som man plejer.

Man kan indenfor fx ældreplejen finde nye medarbejdere i de øvrige europæiske lande. Måske er det relevant for jeres kommune at igangsætte dette?

Med Jobeffekts internationale jobkampagner kan du ”ramme” de faggrupper du ønsker i netop det land, region eller by du ønsker. Vi udarbejder geografiske jobkampagner lige fra Nordsverige til Syditalien. Du ”rammer” den målgruppe du efterspørger på de websites og App’s som benyttes i netop denne by eller dette land.

Tristian sommer
Tristian Sommer

Hvis du vil høre mere, så kontakt gerne Tristian Sommer på telefon 2962 5133 eller via mail på ts@jobeffekt.dk

+45 2962 5133 ts@jobeffekt.dk


Jobeffekt udarbejder jobkampagner i Norden, Europa, USA, Taiwan og Singapore

Norden

Danmark, Norge, Finland, Island, Sverige, Færøerne, Grønland

EU

Belgien, Bulgarien, Cypern, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Irland, Italien, Kroatien, Letland, Litauen, Luxembourg, Malta, Holland, Polen, Portugal, Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn og Østrig.

USA

Alle Stater i USA

Hjælp
Jobeffekt ChatBot dansk logo engelsk logo close
Jobson
Hej, jeg hedder Jobson.
Jeg er Jobeffekt’s ChatBot. Jeg kan hjælpe dig med at navigere på vores hjemmeside. Du kan finde hjælp til at skrive en ansøgning, udarbejde dit CV – og generelt få information om vores site. Klik på nedestående links og hvis du er i tvivl om noget, så skriv ”hjælp”.